El Sistema “La teva Imatge de Marca a la teva Mida” és un complet mètode de 5 passos per aconseguir que professionals independents, autònoms, emprenedors i PIMES, amb nous negocis o que ja estiguin funcionant, puguin disposar d’una imatge de marca a la seva mida, de la qual se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

El meu Sistema mostra els cinc passos bàsics que necessites per aconseguir que la teva imatge de marca pugui desenvolupar-se, que sigui diferent, única i que faci créixer el teu negoci. Que sigui visible, que et faci destacar de la teva competència i que pugui mantenir la seva reputació.

I si el teu negoci ja està funcionant però necessita un redisseny o un nou impuls, no et preocupis, segur que diversos d’aquests passos seran interessants per aconseguir els objectius desitjats.

AQUESTS SÓN ELS PASSOS DEL SISTEMA EXPLICATS UN A UN:

El Naming és el nom comercial d’un negoci o d’una marca. És el missatge més vist, llegit, escrit, reproduït d’una marca i cal donar una molt bona impressió des del primer moment. Només s’escull un cop en la vida d’una marca. Per això té especial importància per a emprenedors, PIMES i nous negocis davant el repte, difícil i complicat, de començar. És una decisió clau i irrepetible. D’ell depèn la seva reputació i un èxit futur. És la primera pedra del teu negoci i més val escollir bé des del principi, ja que canviar-la després serà complicat i costós.

Ha arribat el moment d’articular un llenguatge de marca, propi, únic, consistent i coherent, que creï valor i diferència amb la competència. La teva marca s’ha de construir de manera que sigui capaç d’explicar alguna cosa particularment interessant. Una història que la faci atractiva, rellevant, creïble i única, amb l’objectiu de seduir, convèncer, respondre al seu posicionament i expressar la seva personalitat. Aquesta història es construeix mitjançant la seva identitat corporativa, que és la suma de la seva identitat visual i verbal, i que pot arribar a ser l’actiu més valuós del teu negoci.

El teu domini d’Internet serà la direcció a la xarxa mitjançant la qual els usuaris i potencials clients et podran localitzar de manera ràpida, fàcil i intuïtiva. Serà el teu identificador a Internet. Ha de ser curt, fàcil de recordar, i ha de transmetre credibilitat, confiança i projectar una imatge de professionalitat.

Potser que només em demanaràs una pàgina web senzilla per tenir presència a Internet o potser necessitaràs unes aplicacions més complexes per a la gestió i/o venda per mitjà de la teva pàgina web. És cert que cada negoci té les seves necessitats pròpies i particulars. Amb un disseny i una programació adequats que facilitin les estratègies de posicionament web, et relacionaràs, interactuaràs i seràs visible per arribar al major nombre de persones i potencials clients.

Potser que ja estiguis a les Xarxes Socials, però la teva imatge de marca es reflecteix en elles? Un bon disseny, una imatge coherent amb la teva imatge de marca i continguts de qualitat et poden ajudar a fidelitzar usuaris i potencials clients per al teu negoci. Aconseguiràs trànsit per la teva web i construiràs una bona reputació que farà destacar el teu negoci enfront de la competència.

En la nostra era tecnològica, el temps passa volant i les coses canvien molt ràpidament. La teva imatge de marca necessita adaptar-se al medi en què es desenvolupa dia a dia, evolucionar i adoptar les noves tècniques i tecnologies de comunicació que aniran sorgint. Amb unes actualitzacions puntuals al llarg del temps aconseguiràs mantenir la seva reputació i no perdre de vista la competència.

CONSULTA ELS PACKS AMB ELS QUE ET PUC AJUDAR