Sóc en Pere Schell i ajudo a professionals independents, autònoms, petites i mitjanes empreses a crear la imatge de marca dels seus negocis i de la qual se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

Des de petit he estat immers en dos ambients molt influents en la meva vida personal: la natura i la creativitat. Sempre he tingut la immensa sort de viure al camp, envoltat de jardins i camps agrícoles. I a casa, sempre immers en obres d’art, disseny gràfic, il·lustració, campanyes publicitàries, disseny i fabricació de mobiliari. Creativitat en estat pur i pels quatre costats.

Els meus primers onze anys de vida a Bèlgica van ser testimonis de la creativitat del meu gran mestre: el meu pare. Professor de dibuix i publicitat, il·lustrador, artista multipolifacètic i director artístic d’una de les agències de publicitat més importants de l’època a Brussel·les, que finalment es va fusionar amb Ogilvy & Mather.

El nostre trasllat cap a latituds més càlides l’any 1970, concretament a Lleida, va representar un gran canvi en la vida de tota la família. Després de cursar estudis universitaris d’enginyeria agrícola, jardineria i paisatgisme, va despertar el cuquet del disseny gràfic molt en auge en els vuitanta, la qual cosa em va portar a professionalitzar-me al 1986. El meu primer client va ser un amic de carrera i director comercial d’una indústria de productes fitosanitaris i fertilitzants químics. Els començaments no van ser fàcils. No em coneixia ningú i ni tan sols existien gairebé els ordinadors personals, ni Photoshop, ni Internet. Tot era bastant manual i artesanal. La meva contínua autoformació em va portar després a col·legiar-me en disseny gràfic i en publicitat.

Amb més de 30 anys d’experiència en un sector en constant evolució tècnica i estratègica, la meva cartera de clients compta amb professionals independents, autònoms i pimes de molts sectors diferents, inclusivament l’agrícola i els seus serveis associats.

Des del principi em segueix encantant el tracte directe, del tu a tu, amb els clients. De presentar personalment les meves propostes, de discutir-les, de defensar-les amb passió i de supervisar la seva correcta implantació. Fins i tot ser partícip de la seva posterior evolució i desenvolupament, així com del seu redisseny al cap de molts anys.

Sé el que costa posar en marxa un negoci. Els començaments són burocràtics, difícils i plens d’obstacles. La gent no et coneix. Siguis del sector o l’activitat que sigui, vull que tinguis una imatge de marca única i memorable. Puc ajudar-te des del principi o si ja estàs funcionant. M’agradaria veure’t orgullós i identificat amb la teva nova imatge de marca. Que transmeti professionalitat, credibilitat i confiança. Que et faci destacar/ressaltar de la competència.

Després de tants anys, ho segueixo tenint molt clar: m’apassiona el que faig i vull compartir aquesta passió. I també tinc molt clar que l’èxit dels meus clients és el meu èxit.

Tu no ho pots fer tot. Em deixes que t’ajudi a crear la imatge de marca del teu negoci?

Treballo amb professionals independents, autònoms o PIMES que inicien activitat o ja estiguin funcionant i vulguin disposar d’una imatge de marca per al seu negoci de la que se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

Alguns exemples de professionals independents, autònoms i PIMES amb els quals treballo són:

 • Advocats
 • Agències de transports
 • Agències de viatges
 • Arquitectes
 • Assessories
 • Automoció
 • Compra-venda de vehicles industrials
 • Constructores
 • Cooperatives Agrícoles
 • Copisteries
 • Editorials
 • Fàbriques de fertilitzants
 • Fàbriques de fitosanitaris
 • Fàbriques de cuines
 • Fred industrial
 • Gestories
 • Informàtica
 • Interioristes
 • Logística
 • Notaris
 • Òptiques
 • Odontòlegs
 • Seguretat i alarmes

Pots veure alguns projectes realitzats per als meus clients en el meu Portafoli.

Vull ser sincer i parlar-te clar des del principi. Que sàpigues que sóc selectiu amb qui Treballo. Les meves hores són limitades i escullo els meus clients. Estic d’acord només amb aquells que estiguin disposats a treballar amb mi, és a dir, que s’impliquin en el projecte i estiguin disposats a seguir els meus passos i recomanacions.

Els meus packs NO són aptes per a persones que no valorin ni aprecien les idees exclusives ni la creativitat, els que van sempre amb urgències d’última hora, els que no estiguin disposats a signar i acceptar pressupostos ni contractes, els que no accepten realitzar un lliurament a compte abans d’iniciar l’encàrrec, ni pagaments periòdics al llarg del desenvolupament del projecte quan aquest sigui llarg.

Només treballo amb professionals independents, autònoms i PIMES. M’encanta el tracte directe amb el client, del tu a tu. De presentar personalment les meves propostes, de discutir-les, de defensar-les amb passió i de supervisar la seva correcta implantació. Fins i tot ser partícip de la seva posterior evolució i desenvolupament. O del seu redisseny al cap de molts anys. Per això no treballo per a empreses amb equip de màrqueting.

Tinc l’habilitat de ser metòdic, de fer les coses pas a pas, d’implicar-me en tots els meus projectes fins al final. A més m’agrada desenvolupar el projecte com una cosa divertida i motivadora, ja que estic creant alguna cosa totalment nova i exclusiva per al meu client, com un vestit a mida. Suposo que també m’ajuda ser una persona entusiasta i que m’apassionen els èxits dels meus clients.

El meu Sistema “La teva Imatge de Marca a la teva Mida” ha estat creat per a clients que estan compromesos amb el seu projecte i que es prenguin molt seriosament el fet d’aconseguir una bona imatge de marca per al seu negoci.

Posar en marxa un nou negoci és un gran repte i també ho és dotar-lo de la seva imatge de marca. M’agrada treballar amb persones emprenedores que volen compartir els mateixos objectius que els meus.

El que espero dels meus clients és que s’impliquin en el projecte, en cada un dels passos del meu mètode, perquè amb la meva ajuda aconseguiran la seva imatge de marca a mida.

Es tracta d’un complet sistema de 5 passos per aconseguir que professionals independents, autònoms, emprenedors i PIMES, amb nous negocis o que ja estiguin funcionant, puguin disposar d’una imatge de marca a la seva mida, de la qual se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

El Meu Sistema mostra els cinc pilars bàsics que necessites per aconseguir que la teva imatge de marca pugui desenvolupar-se, que sigui diferent, única i que faci créixer el teu negoci. Que sigui visible, et faci destacar de la teva competència i pugui mantenir la seva reputació.

I si el teu negoci ja està funcionant però necessita un redisseny o un nou impuls, no et preocupis, segur que diversos d’aquests passos seran interessants per aconseguir els objectius desitjats.

Aquí pots conèixer quins són els passos del Sistema “La teva Imatge de Marca a la teva Mida”.

En treballar amb mi i aplicar el Meu Sistema “La teva Imatge de Marca a la teva Mida”, aconseguiràs:

 • Sentir-te identificat i orgullós de la teva imatge de marca.
 • Que la teva imatge de marca transmeti serietat, professionalitat, qualitat, notorietat i confiança.
 • Que la teva imatge de marca sigui coherent i clara amb la missió, visió i filosofia d’aquesta.
 • Que el teu negoci es diferenciï de la competència, sigui conegut i reconegut pels mitjans i les Xarxes Socials.
 • Que la inversió de la teva imatge de marca representi un estalvi en costos i esforços per a un posicionament eficaç d’aquesta, amb l’objectiu i benefici final de fer-la créixer.

Trobar el nom apropiat per a la teva marca serà un dels processos més difícils amb el que treballarem junts. Especialment si volem registrar-la després. En general trobar el nom hauria de durar entre un i dos mesos, inclús un estudi previ i provisional que estigui lliure per al seu registre.

Perquè una marca registrada atorga al seu propietari l’ús exclusiu sobre aquest nom, permetent-li realitzar moltes gestions amb garanties.

 • Crea un valor de marca, que és un actiu intangible per al negoci.
 • Per atorgar llicències, franquícies i obtenir regalies.
 • Per diferenciar-se de la competència.
 • Per protegir-se davant de tercers que estiguin usant un nom igual o semblant no registrat, exercint les accions legals que corresponguin.
 • Per protegir el nom de Domini a Internet.
 • Per impedir que altres intentin registrar una marca similar a la teva.
 • Per tenir prioritat davant de tercers que vulguin registrar la seva marca, en països en els quals no la tens registrada.

L’Oficina Espanyola de Patents i Marques resol la majoria de sol·licituds de registre de marca en 3 o 4 mesos en la majoria de casos. No obstant això, la Llei de Marques estableix un termini màxim de 12 mesos per a la resolució del procediment de registre de marques si la sol·licitud no té cap suspensió ni oposició.

 1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.
 2. Recerca de propostes de Naming.
 3. Enviament de propostes de Naming lliures de registre (estudi provisional) i lliures dels dominis principals d’Internet.
 4. Aprovació del Naming definitiu.
 5. Fi de la fase de Naming i començament de la fase següent (registre de marca) segons l’estipulat en el pressupost i contracte.

Després de l’anàlisi del teu logotip pot ser que et recomani la necessitat de dissenyar-ne un de nou, però en moltes ocasions serà més apropiat fer un redisseny del mateix per adaptar-lo als temps actuals. També es pot donar el cas de recomanar romandre amb el logotip actual sense canviar-lo.

Una identitat corporativa completa comporta molts elements diferents i suports d’implantació diversos. En funció de les necessitats que ens plantegis en els primers contactes, quedarà estipulat en el seu corresponent pressupost i contracte, i de forma aproximada, els timings de cada fase. Un cop acceptats el pressupost i el contracte, em posaré a treballar per a tu.

 1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic, tant si és de nova creació com si ja estàs funcionant.
 2. Enviament de propostes de la fase en desenvolupament.
 3. Modificació o aprovació de la proposta final de la fase en desenvolupament, realització i enviament d’arts finals.
 4. Fi de la fase en desenvolupament i començament de la fase següent, segons l’estipulat en el pressupost i contracte.

Tots els projectes són importants per a mi, siguin de l’envergadura que siguin. El meu equip de col·laboradors t’assessorarà i et suggerirà el tipus de pàgina web més idoni per al teu negoci, sector i activitat comercial o professional.

Dependrà del tipus de pàgina web i de la seva envergadura, quedant especificat el termini de lliurament en el corresponent pressupost i contracte. En el cas de webs autogestionables, impartirem a més un curs online de formació a la persona assignada per a la seva administració i sempre podrà fer les consultes necessàries en cas de dubtes.

Un cop aprovat el pressupost i contracte, en la fase inicial necessitaré el màxim d’informació perquè coneguem el teu negoci, empresa, sector o activitat comercial o professional. M’hauràs de proporcionar el logotip, el manual d’identitat corporativa, si disposes d’ell, fotografies dels teus productes o serveis, o en cas necessari podré recórrer a bancs d’imatges. També hauràs de subministrar els textos i continguts que vulguis incloure en les zones no administrables del web i en el cas de webs multi idiomes, jo m’encarregaré de sol·licitar la seva traducció.

Per descomptat. Una pàgina web no és una eina estàtica per a tota la vida. Ha d’evolucionar, actualitzar-se, adaptar-se a les noves tecnologies, aplicacions i actualitzacions que vagin sorgint. I per descomptat s’ha d’ampliar. Estudiaré detingudament el que necessitis i ho implantarem.

 1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefónica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.
 2. Enviament de propostes bàsiques de disseny del web.
 3. Selecció del disseny del web i començament de la programació de la resta de pàgines del web segons els apartats acordats.
 4. Posada en línia del web amb accés restringit a hostalatge propi o en el qual ens suggereixis, per a proves de funcionalitat i la seva aprovació.
 5. Posada online lliure del web i fi de l’encàrrec.

Dotant-lo d’un bon disseny i d’una imatge coherent amb la teva imatge de marca.

A més, el meu equip de col·laboradors t’assessorarà i et suggerirà quines Xarxes Socials són les més apropiades per al teu negoci, sector i activitat comercial o professional.

 1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.
 2. Selecció de les Xarxes Socials més idònies a implementar i configuració de les mateixes.
 3. Implementació de la Imatge de la teva Marca a les Xarxes Socials seleccionades.
 4. Manteniment de les teves Xarxes Socials amb contingut de qualitat.
 5. Seguiment d’activitat i informes regulars de resultats.

Pere, segons tot el que he llegit sobre tu i el teu Sistema, sé que ets la persona amb la que vull treballar. Quines opcions tinc per començar a treballar amb tu?

Moltes felicitats per decidir-te a tenir “La teva Imatge de Marca a la teva Mida”. M’apassionarà poder treballar amb tu per aconseguir els objectius perseguits. Per començar, has de consultar els tres Packs de serveis que he creat per als meus clients. Mira quin és el que millor s’adapta a les teves necessitats i quan ho tinguis clar, demana un primer contacte amb mi emplenant el formulari.

CONSULTA ELS PACKS AMB ELS QUE ET PUC AJUDAR