Si vols contactar amb mi per a qualsevol altre motiu pots fer-ho mitjançant la pàgina Contactar.

Si estàs decidit a disposar d’una bona imatge de marca per al teu negoci, siguis un professional independent, autònom o el propietari d’una PIME, i vols que t’ajudi a aconseguir-ho, reserva un Primer contacte omplint el següent formulari. En aquesta conversa telefònica veurem si et puc ajudar amb un dels meus Packs d’Imatge de Marca i resoldrem els dubtes que puguis tenir.

Analitzaré detingudament la informació que m’enviaràs i en un termini de 48 hores, en dies laborables, rebràs una resposta per mail.

Per a la teva total tranquil·litat, vull que sàpigues que enviar aquest formulari no et compromet a res. Les dades que em facilitis seran totalment confidencials en compliment de la RGPD.

Quin horari te va millor per a realizar el primer contacte?

Por quin mitjà prefereixes realitzar el primer contacte?*

Per a preparar el primer contacte, quin pack t'interesa?

A què et dediques professionalment?*

Quina és la major dificultat amb la que et trobes en el teu futur o actual negoci?*

Has treballat amb algun altre professional d'imatge de marca?*

Depens d'algú per prendre decisions financeres?*

He llegit i accepto la política de privacitat
Tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en SCHELL SL estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.