D’ençà de l’any 2012 en que Pere Schell ens va fer el restiling corporatiu de l’Escola de Música Pons Roselló, ell ens gestiona absolutament tot amb molt de gust, eficàcia i rapidesa. Al 2020 assolirem el 25 aniversari de l’escola amb importants canvis que ja s’estan preparant.

Maylos Pons Roselló / Directora de l’Escola de Música Pons Roselló

Gran professional i gran persona. Perfeccionista i seriós.

Ester Barqué / Ester Barqué Community Manager

Treballar amb en Pere és un encert segur. És organitzat, metòdic i sap captar el que vol el client. És molt responsable. És fàcil treballar amb ell, sap delegar.

Marivi Chacón / Presentadora de Lleida TV

Porto molts anys treballant amb ell, especialment en temes de prevenció i informació en salut dirigit a joves. Pere Schell ha arribat a entendre perfectament els criteris de la prevenció de les drogodependències, així com les estratègies de comunicació en els diferents col·lectius: joves, professionals, població general, etc.

Francesc Abella Pons / Responsable Unidad Tabaquismo en Hospital Universitario de Santa Maria

Expert en la matèria que resol les teves necessitats de manera pràctica. Rigorós en el treball, competent i molt creatiu.

Pere Raventós Pagès / Rus in Urbe, S.L.

Pere és un excel·lent col·laborador i executor dels projectes que se li encomanen …

Guillem Sàez / Retired architect. Former responsable for the relations with the Armed Forces at Generalitat de Catalunya

Pere treballa amb molta diligència, amb creativitat i amb molta precisió. És fàcil treballar amb ell i busca sempre els millors resultats i els més creatius.

Gerard Pifarré / Analista Programador en SlowCode

Pere va dissenyar la imatge corporativa del TEDx Lleida 2015. Destaco l’eficàcia del seu treball, la rapidesa en la seva resposta, la seva implicació i el talent mostrat en el treball. Sens dubte és un professional a recomanar i una persona excel·lent.

Pau Samo / TEDx Curator en TEDxLleida 2015

Porto treballant amb aquesta empresa des de l’any 1988 per a diferents empreses del nostre grup en tot el que concerneix identitat corporativa, implantació, publicitat i comunicació. Sempre ha estat molt fàcil treballar amb ella, buscant la creativitat, els millors resultats i una bona relació qualitat – preu. i per descomptat que seguim col·laborant.

Silvino Pedrós Guiu / COAtrucks

Hem compartit amb Pere diversos projectes, destacant-se per l’excepcional cura dels detalls i molta creativitat. Sempre allunyat dels convencionalismes, Pere aporta als nostres desenvolupaments web un caràcter únic i original que els clients aprecien moltíssim. En el tracte personal és proper i comunicatiu, el que fa molt fàcil treballar amb ell.

Manuel Ruiz Ortiz / FACTORIA DE APPS