Soc en Pere Schell i ajudo a professionals independents, autònoms, petites i mitjanes empreses a crear la imatge de marca dels seus negocis i de la qual se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

“La creativitat és la capacitat de la ment humana per associar idees de manera nova i diferent, i oferir solucions originals als problemes a què s’enfronta”. Pere Schell (2019)

Tinc una àmplia experiència en Disseny i Comunicació. Soc fundador de Schell Disseny Integral, empresa de serveis globals i coordinats de disseny i comunicació gràfica, que compta ja amb més de 30 anys de bon servei al client. Així mateix soc fundador de LleidaCreativity, plataforma de sinergies de professionals en l’àmbit de la imatge d’empresa. També soc cofundador filantròpic del Concurs Instrumental Sant Anastasi amb més de 20 anys de trajectòria musical a nivell nacional. Tanmateix soc cofundador amb el Dr. Francesc Abella de NewsTabac, un canal informatiu i formatiu si es vol deixar de fumar.

Des de petit he estat immers en dos ambients molt influents en la meva vida personal: la natura i la creativitat. Sempre he tingut la immensa sort de viure al camp, envoltat de jardins i camps agrícoles. I a casa, sempre immers en obres d’art, disseny gràfic, il·lustració, campanyes publicitàries, disseny i fabricació de mobiliari. Creativitat en estat pur i pels quatre costats.

Els meus primers onze anys de vida a Bèlgica van ser testimonis de la creativitat del meu gran mestre: el meu pare. Professor de dibuix i publicitat, il·lustrador, artista polifacètic i director artístic d’una de les agències de publicitat més importants de l’època a Brussel·les, HHD, que finalment es va fusionar amb Ogilvy & Mather.

El nostre trasllat cap a latituds més càlides l’any 1970, concretament a Lleida, va representar un gran canvi en la vida de tota la família. Després de cursar estudis universitaris d’enginyeria agrícola, jardineria i paisatgisme, va despertar el cuquet del disseny gràfic molt en apogeu en els vuitanta, la qual cosa em va portar a professionalitzar-me el 1986.

El meu primer client va ser un amic de carrera i director comercial d’una indústria de productes fitosanitaris i fertilitzants químics. Els començaments no van ser fàcils. No em coneixia ningú i ni tan sols existien gairebé els ordinadors personals, ni Photoshop, ni Internet. Tot era bastant manual i artesanal. La meva contínua autoformació em va portar després a col·legiar-me en disseny gràfic i en publicitat.

Amb més de trenta anys d’experiència en un sector en constant evolució tècnica i estratègica, la meva cartera de clients compta amb professionals independents, autònoms i pimes de molts sectors diferents, inclusivament l’agrícola i els seus serveis associats.

Des del principi em segueix encantant el tracte directe, del tu a tu, amb els clients. De presentar personalment les meves propostes, de discutir-les, de defensar-les amb passió i de supervisar la seva correcta implantació. Fins i tot ser partícip de la seva posterior evolució i desenvolupament, així com del seu redisseny al cap de molts anys.

Sé el que costa posar en marxa un negoci. Els començaments són burocràtics, difícils i plens d’obstacles. La gent no et coneix. Siguis del sector o l’activitat que sigui, vull que tinguis una imatge de marca única i memorable. Puc ajudar-te des del principi o si ja estàs funcionant. M’agradaria veure’t orgullós i identificat amb la teva nova imatge de marca. Que transmeti professionalitat, credibilitat i confiança. Que et faci destacar/ressaltar de la competència.

Després de tants anys, ho segueixo tenint molt clar: m’apassiona el que faig i vull compartir aquesta passió. I també tinc molt clar que l’èxit dels meus clients és el meu èxit.

Tu no ho pots fer tot.

Em deixes que t’ajudi a crear la imatge de marca del teu negoci?

Treballo amb professionals independents, autònoms o PIMES que inicien activitat o ja estiguin funcionant i vulguin disposar d’una imatge de marca per al seu negoci de la que se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

Alguns exemples de professionals independents, autònoms i PIMES amb els quals treballo són:

 • Advocats
 • Agències de transports
 • Administració
 • Agències de viatges
 • Arquitectes
 • Assessories
 • Associacions sense ànim de lucre
 • Automoció
 • Compravenda de vehicles industrials
 • Constructores
 • Cooperatives Agrícoles
 • Copisteries
 • Editorials
 • Escola de Música
 • Fàbriques de fertilitzants
 • Fàbriques de fitosanitaris
 • Fàbriques de caixes
 • Fàbriques de cuines
 • Fred industrial
 • Gestories
 • Informàtica
 • Interioristes
 • Logística
 • Notaris
 • Òptiques
 • Odontòlegs
 • Seguretat i alarmes

Pots veure alguns projectes realitzats per als meus clients en el meu PORTFOLI.

Preguntes i respostes més freqüents

Per a quin tipus de clients NO funcionaran els meus serveis?

Vull ser sincer i parlar-te clar des del principi. Estic d’acord en treballar només amb aquells que estiguin disposats a fer-ho amb mi, és a dir, que s’impliquin en el projecte i estiguin disposats a seguir els meus passos i recomanacions.

Els meus serveis són aptes per a persones que valorin i aprecien les idees exclusives i la creativitat, no els que van sempre amb urgències d’última hora, els que no estiguin disposats a signar i acceptar pressupostos ni contractes, els que no accepten realitzar un lliurament a compte abans d’iniciar l’encàrrec, ni pagaments periòdics al llarg del desenvolupament del projecte quan aquest sigui llarg.

En què em diferencio d'altres professionals d'imatge de marca?

Només treballo amb professionals independents, autònoms i PIMES. M’encanta el tracte directe amb el client, del tu a tu. De presentar personalment les meves propostes, de discutir-les, de defensar-les amb passió i de supervisar la seva correcta implantació. Fins i tot ser partícip de la seva posterior evolució i desenvolupament. Fins i tot del seu redisseny al cap de molts anys. Per això no treballo per a empreses amb equip de màrqueting.

Tinc l’habilitat de ser metòdic, de fer les coses pas a pas, d’implicar-me en tots els meus projectes fins al final. A més m’agrada desenvolupar el projecte com una cosa divertida i motivadora, ja que estic creant alguna cosa totalment nova i exclusiva per al meu client, com un vestit a mida. Suposo que també ajuda ser una persona entusiasta i que m’apassionen els èxits dels meus clients.

Amb quin tipus de clients treballo millor i què s'espera de mi?

El meu Mètode “La teva Imatge de Marca a la teva Mida” ha estat creat per a clients que estan compromesos amb el seu projecte i que es prenguin molt seriosament el fet d’aconseguir una bona imatge de marca per al seu negoci.

Posar en marxa un nou negoci és un gran repte i també ho és dotar-lo de la seva imatge de marca. M’agrada treballar amb persones emprenedores que volen compartir els mateixos objectius que els meus.

El que espero dels meus clients és que s’impliquin en el projecte, en cada un dels passos del meu mètode, perquè amb la meva ajuda aconseguiran la seva imatge de marca a mida.

Què és exactament el Mètode "La teva Imatge de Marca a la teva Mida" i què inclou?

Es tracta d’un complet sistema de 5 passos per aconseguir que professionals independents, autònoms, emprenedors i PIMES, amb nous negocis o que ja estiguin funcionant, puguin disposar d’una imatge de marca a la seva mida, de la qual se sentin orgullosos, que transmeti confiança i els faci destacar de la competència.

El Meu Mètode mostra els cinc pilars bàsics que necessites per aconseguir que la teva imatge de marca pugui desenvolupar-se, que sigui diferent, única i que faci créixer el teu negoci. Que sigui visible, et faci destacar de la teva competència i pugui mantenir la seva reputació.

I si el teu negoci ja està funcionant però necessita un redisseny o un nou impuls, no et preocupis, segur que diversos d’aquests passos seran interessants per aconseguir els objectius desitjats.

Aquí pots conèixer quins són els passos del Mètode “La teva Imatge de Marca a la teva Mida” Descarrega’t el dossier i descobriràs els packs d’imatge de marca que tinc preparats per a tu. 

DESCARREGA’T ·”La teva Imatge de Marca a la teva Mida”

Quins resultats pots esperar?

En treballar amb mi i aplicar el Meu Mètode “La teva Imatge de Marca a la teva Mida”, aconseguiràs:

– Sentir-te identificat i orgullós de la teva imatge de marca.

– Que la teva imatge de marca transmeti serietat, professionalitat, qualitat, notorietat i confiança.

– Que la teva imatge de marca sigui coherent i clara amb la missió, visió i filosofia d’aquesta.

– Que el teu negoci es diferenciï de la competència, sigui conegut i reconegut pels mitjans i les Xarxes Socials.

– Que la inversió de la teva imatge de marca representi un estalvi en costos i esforços per a un posicionament eficaç d’aquesta, amb l’objectiu i benefici final de fer-la créixer.

Quant de temps es trigarà a trobar el nom de la teva marca?

Trobar el nom adequat/apropiat per a la teva marca serà un dels processos més difícils amb el que treballarem junts. Especialment si volem registrar-la després. En general trobar el nom hauria de durar entre un i dos mesos, fins i tot un estudi previ i provisional que estigui lliure per al seu registre.

Per què he de registrar la meva marca?

Perquè una marca registrada atorga al seu propietari l’ús exclusiu sobre aquest nom, permetent-li realitzar moltes gestions amb garanties.

– Crea un valor de marca, que és un actiu intangible per al negoci.

– Per atorgar llicències, franquícies i obtenir regalies.

– Per diferenciar-se de la competència.

– Per protegir-se davant de tercers que estiguin usant un nom igual o semblant no registrat, exercint les accions legals que corresponguin.

– Per protegir el nom de Domini a Internet.

– Per impedir que altres intentin registrar una marca similar a la teva.

– Per tenir prioritat davant de tercers que vulguin registrar la seva marca, en països en els quals no la tens registrada.

Quant de temps trigaràs per al registre de la meva marca?

L’Oficina Espanyola de Patents i Marques resol la majoria de sol·licituds de registre de marca en 3 o 4 mesos en la majoria de casos. No obstant això, la Llei de Marques estableix un termini màxim de dotze mesos per a la resolució del procediment de registre de marques si la sol·licitud no té cap suspensió ni oposició.

Com treballes amb els teus clients per al Naming i el Registre de Marca?

1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.

2. Recerca de propostes de Naming.

3. Enviament de propostes de Naming lliures de registre (estudi provisional) i lliures dels dominis principals d’Internet.

4. Aprovació del Naming definitiu.

5. Fi de la fase de Naming i començament de la fase següent (registre de marca) segons l’estipulat en el pressupost i contracte.

El meu logotip em sembla antiquat. He de canviar-ho?

Després de l’anàlisi del teu logotip pot ser que et recomani la necessitat de dissenyar un de nou, però en moltes ocasions serà més apropiat fer un redisseny del mateix per adaptar-lo als temps actuals. També es pot donar el cas de recomanar romandre amb el logotip actual sense canviar-lo.

Quant de temps es tardarà a realitzar la meva identitat corporativa?

Una identitat corporativa completa comporta molts elements diferents i suports d’implantació diversos. En funció de les necessitats que ens plantegis en els primers contactes, quedarà estipulat en el seu corresponent pressupost i contracte, i de forma aproximada, els timings de cada fase. Un cop acceptats el pressupost i el contracte, em posaré a treballar per a tu.

Com treballo amb els meus clients per crear la Identitat Corporativa?

1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic, tant si és de nova creació com si ja estàs funcionant.

2. Enviament de propostes de la fase en desenvolupament.

3. Modificació o aprovació de la proposta final de la fase en desenvolupament, realització i enviament d’arts finals.

4. Fi de la fase en desenvolupament i començament de la fase següent, segons l’estipulat en el pressupost i contracte.

El meu negoci necessita una pàgina web però no sé de quin tipus puc encarregar el seu disseny i programació?

Tots els projectes són importants per a mi, siguin de l’envergadura que siguin. El meu equip de col·laboradors t’assessorarà i et suggerirà el tipus de pàgina web més idoni per al teu negoci, sector i activitat comercial o professional.

Quant tardareu a realitzar i publicar la meva pàgina web?

Dependrà del tipus de pàgina web i de la seva envergadura, quedant especificat el termini de lliurament en el corresponent pressupost i contracte. En el cas de webs autogestionables, impartirem a més un curs online de formació a la persona assignada per a la seva administració i sempre podrà fer les consultes necessàries en cas de dubtes.

Què necessito preparar per encarregar la meva pàgina web?

Un cop aprovat el pressupost i contracte, en la fase inicial necessitaré el màxim d’informació perquè coneguem el teu negoci, empresa, sector o activitat comercial o professional. M’hauràs de proporcionar el logotip, el manual d’identitat corporativa, si disposes d’ell, fotografies dels teus productes o serveis, o en cas necessari podré recórrer a bancs d’imatges. També hauràs de subministrar els textos i continguts que vulguis incloure en les zones no administrables del web i en el cas de webs multi idiomes, jo m’encarregaré de sol·licitar la seva traducció.

I si després vull modificar o ampliar la meva pàgina web, puc comptar amb vosaltres?

Per descomptat. Una pàgina web no és una eina estàtica per a tota la vida. Ha d’evolucionar, actualitzar-se, adaptar-se a les noves tecnologies, aplicacions i actualitzacions que vagin sorgint. I per descomptat s’ha d’ampliar. Estudiaré detingudament el que necessitis i ho implantarem.

Com treballo amb els meus clients per a la Identitat a Internet?

1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.

2. Enviament de propostes bàsiques de disseny del web.

3. Selecció del disseny del web i començament de la programació de la resta de pàgines del web segons els apartats acordats.

4. Posada Online del web amb accés restringit a hostalatge propi o en el qual ens suggereixis, per a proves de funcionalitat i la seva aprovació.

5. Posada Online lliure del web i fi de l’encàrrec.

Com puc ajudar al teu negoci a les Xarxes Socials?

Dotant-lo d’un bon disseny i d’una imatge coherent amb la teva imatge de marca. A més, el meu equip de col·laboradors t’assessorarà i et suggerirà quines Xarxes Socials són les més apropiades per al teu negoci, sector i activitat comercial o professional.

Com treballem amb els nostres clients per a la Identitat en Xarxes Socials?

1. Després de l’aprovació i signatura del pressupost i del contracte, realitzaré un nou contacte, personalment o per via telefònica per conèixer tots els detalls necessaris de la teva activitat i el seu àmbit geogràfic.

2. Selecció de les Xarxes Socials més idònies a implementar i configuració d’aquestes.

3. Implementació de la Imatge de la teva Marca a les Xarxes Socials seleccionades.

4. Manteniment de les teves Xarxes Socials amb contingut de qualitat.

5. Seguiment d’activitat i informes regulars de resultats.